İçeriğe geç

Flormar Fondöten 121 Hangi Cilt Tipine Uygun

Flormar fondöten hangi cilt tipine uygun?

Flormar’ın stick fondöteni, ortalama yüz hatlarına sahip tüm cilt tipleri için uygundur. Yumuşak ve ince yapısı sayesinde uygulaması kolaydır. İçerisindeki pudra sayesinde ekstra sabitlemeye gerek kalmaz. Pudramsı yapısı, cildinizdeki çizgiler, gözenekler ve kırışıklıklar gibi bölgelerde ürün birikmesini engeller.

Cilt tipine uygun fondöten nasıl seçilir?

Cilt tipinize ve elde etmek istediğiniz kapatıcılık ve sonuca göre FONDÖTEN FORMÜLÜNÜZÜ seçin. Cildiniz ne kadar kuruysa, fondöteniniz o kadar zengin ve su bazlı olmalıdır. Yağlı bir cilt tipiniz varsa, yağsız bir fondöten seçmelisiniz. FONDÖTEN’i ağız ve burun çevresine ve çeneye uygulayın.

Yağ bazlı fondöten hangi cilt tipine uygun?

Kuru ciltler için fondöten seçin. Kuru ve pullu bir cildiniz varsa, kuru ciltler için yağlı fondöten ürünleri seçmelisiniz. Yağ bazlı, nem açısından zengin ve nemli ve parlak bir görünüme sahip fondöten türleri sizin için uygundur.

Maybelline Superstay fondöten hangi cilt tipine uygun?

Tüm cilt tipleri için uygundur. 30 saate kadar kalıcıdır. Suya ve tere dayanıklıdır. Ürün nasıl kullanılır: Parmaklarınızı, fırçayı veya süngeri kullanarak temiz cilde ince bir tabaka uygulayın.

Buğday tenlilere hangi fondöten?

Beyazımsı Ciltler İçin Fondöten Renkleri Beyazımsı ciltli kişiler genellikle nötr veya sıcak alt tonlara sahiptir. Bu, fondöten seçiminde büyük esneklik sunar. Bej tonları buğday tenli kişilere canlılık katar ve doğal bir görünüm sağlar. Açık kahverengi ve altın rengi vurgular cilde sıcaklık ve parlaklık katar.

Hangi ten rengine hangi fondöten?

Sıcak bir cilt alt tonunuz varsa: sarı alt tonlu bir fondöten kullanın. Nötr bir cilt alt tonunuz varsa: karışık sarı ve pembe alt tonlu bir fondöten kullanın. Soğuk bir cilt alt tonunuz varsa: pembe alt tonlu bir fondöten kullanın.

Tenime uygun fondöten nasıl bulurum?

– Fondöten alırken ilk dikkat etmeniz gereken şey rengidir. Ürünün rengi cildinizle uyumlu olmalıdır. Ürünün rengi çok koyu veya çok açık olmamalıdır. – Fondöten alırken ürünün rengini elinize veya çenenize deneyerek değil, boynunuzun rengine göre almalısınız.

Beyaz tenlilere hangi fondöten?

Beyaz tenliyseniz, cilt tonunuza uyan açık bir fondöten kullanabilirsiniz. Koyu bir görünümünüz ve göz altlarınızda morluklar varsa, açık bir kapatıcıyla cildinizi eşitleyebilirsiniz.

Esmer tene kaç numara fondöten?

NO.3 – Koyu tenlilere uygundur.

Kuru ciltler hangi fondöten kullanmalı?

Kuru ciltler için fondöten seçerken hafif dokulu ve sıvı ürünleri tercih ederek etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Makyajınıza kafeinli Fresh Nude Concealer Serum ile başlayabilirsiniz. Ürün yorgun görünen göz çevresini mükemmel bir şekilde kapatır, hafiftir ve cildin nefes almasını sağlar.

Yağlı ciltler nasıl fondöten kullanmalı?

Yağlı Ciltler İçin Doğru Fondöten Seçimi Yağlı cilt tipleri, Vichy Dermablend 3D Correction gibi mat bitişli likit ürünler veya Vichy Dermablend Covermatte gibi pudra fondöten seçeneklerini tercih ederek gün içinde parlamayı önleyebilir.

Su bazlı fondöten kimler kullanabilir?

Su bazlı fondötenler her cilt tipine uygun, her mevsim kullanıma uygun çok yönlü ürünlerdir. Cildin nefes almasını sağlayan ve doğal bir görünüm sağlayan bu yapıya sahip fondötenler yağlı veya akneye meyilli cilde sahip olanların ilk tercihi olsa da her cilt tipi rahatlıkla kullanabilir.

En iyi marka fondöten hangisi?

En İyi Fondöten Önerileri#Marka/ÜrünEditör Puanı1M.A.C Studio Fix10/102Estée Lauder Double Wear Stay In Place9.9/103Clinique Even Better Clinical Serum9.8/104Nars All Day Luminous Weightless9.

Karma ciltler hangi fondöteni kullanmalı?

Karma cildinizde tek ürünle kusursuz bir görünüme kavuşmak için Maybelline New York Super Stay 24H Foundation’ı deneyebilirsiniz. Bu ürün gün boyu yüksek kapatıcılık ve kalıcılık sunar, hafiftir, ince bir yapıya sahiptir ve cildin nefes almasını sağlar.

Maybelline Fit Me fondöten hangi cilt tipine uygun?

Maybelline New York tarafından geliştirilen bu fondöten mükemmel kapatıcılık sağlar ve cildin yağlı görünmesini engeller. Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless Fondöten Ürün Özellikleri: Normal, karma ve yağlı ciltler için uygundur.

Flormar skin lifting fondöten hangi cilt tipine uygun?

Nötr alt tonlu Skin Lifting Fondöten, doğal bir bitişe sahip olup tüm cilt tiplerine uygundur.

Fondöten rengimi nasıl bulurum?

ADIM 1: CİLT ALT TONUNUZU BULUN Mükemmel fondöten tonunuzu bulmadan önce cilt alt tonunuzu kontrol etmeniz gerekir. Cilt alt tonu nedir? Her cilt tonunun, bileğinizin iç kısmındaki damarların rengiyle en kolay şekilde belirlenen belirgin bir alt tonu vardır. Mavi veya mor görünüyorsa, soğuk bir ten renginiz vardır.

Fondöten rengi nasıl seçilmeli?

– Fondöten alırken ilk dikkat etmeniz gereken şey rengidir. Ürünün rengi cildinizle uyumlu olmalıdır. Ürünün rengi çok koyu veya çok açık olmamalıdır. – Fondöten alırken ürünün rengini elinize veya çenenize deneyerek değil, boynunuzun rengine göre almalısınız.

Beyaz tenliler hangi fondötenleri kullanmalı?

Beyaz tenliyseniz, cilt tonunuza uyan açık bir fondöten kullanabilirsiniz. Koyu bir görünümünüz ve göz altlarınızda morluklar varsa, açık bir kapatıcıyla cildinizi eşitleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir